45 Kavram 50. Yıl Geçmişten Geleceğe Eğitim Zirvesine Katıldık - Ankara - Yenimahalle Kavram Kurs Merkezi
Ankara - Yenimahalle Kavram Kurs Merkezi

Kavram 50. Yıl Geçmişten Geleceğe Eğitim Zirvesine Katıldık

Kavram 50. Yıl Geçmişten Geleceğe Eğitim Zirvesine Katıldık

23 Şubat 2024 Cuma
Türkiye’nin dört bir yanından katılım sağlayan kurucularımızla Kavram 50. Yıl Geçmişten Geleceğe Eğitim Zirvesinde Antalya’da bir araya geldik.

Onursal Başkanımız Sayın Bahattin Durmuş, Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Nureddin Durmuş, Yönetim Kurulu Üyemiz & Eğitim Girişimcisi Sayın Ümit Kalko ve Genel Merkez Ekibimizin katılımıyla Antalya’da düzenlenen “Geçmişten Geleceğe Eğitim Zirvesi” saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

Onursal Başkanımız Sayın Bahattin Durmuş’un açış konuşması ve Genel Merkez ekibinin sunumlarıyla devam eden zirvede Eğitim Girişimcisi ve Yönetim Kurulu üyemiz Sayın Ümit Kalko katılımcılara Kavram’ın 50. Yılında, Kavram Eğitim Kurumları olarak uygulanan eğitim projelerini anlatarak sektöre dair değerlendirmelerde bulundu.

Zirvenin ikinci gününde Prof. Dr. Acar Baltaş “Değerlerle Yaşamak ve Yönetmek” eğitimiyle katılımcıları bilgilendirdi.

Yönetim Danışmanı ve Yazar Devrim Ersöz’ün “Satış ve İletişimde Uzmanlık” konulu eğitimleri katılımcılar tarafından dikkatle takip edildi.

Kavram 50. Yılımıza özel düzenlenen Eğitim zirvesi vesilesiyle bir araya geldiğimiz Onursal Başkanımız Sayın Bahattin Durmuş’a, Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Nureddin Durmuş’a, Yönetim Kurulu Üyemiz ve Eğitim Girişimcisi Sayın Ümit Kalko'ya bu harika organizasyona emeği geçen tüm paydaşlarımıza Yenimahalle Kavram Kurs olarak teşekkür ediyoruz.